Vragen? Bel gratis 0800 - 1688 (ma t/m vr 09 - 17)
Scandinavisch Restaurant Elanderhus
43
10
6.5
€24+

Scandinavisch Restaurant Elanderhus

6.5 (43 recensies)

Oude Badweg 1, Eelderwolde

Toon telefoonnummer
Keuken:
Europees

Omschrijving:

HET SCANDINAVISCH DORP

Een houten dorpje midden in de natuur omringd door cultuur aan het Paterswoldsemeer.

Als u van de landweg het terrein oprijdt en de motor afzet, daalt er een stilte neer waarin u alleen nog de vogels hoort.
Fietsers zijn deze stilte al gewend, komend uit de Drentse bossen reden zij de hele dag al zonder onderbreking over vergeten bospaadjes en groen begroeide weggetjes. Verscholen tussen het lover liggen de prachtige Finse blokhutten er verleidelijk bij. U...

  • Gemiddelde menuprijs€ 24

Dit restaurant is (nog) niet te reserveren via deze site

Bel restaurant: +31 50 525 6867

Recensies

  • Gemiddelde beoordeling info
  • 6.5 (43 recensies)

Bart Hoogeweg (01-02-2014)

Twee weken van te voren gereserveerd voor 5 personen. Dag ervoor nogmaals geverifieerd, maar als je dan aankomt blijkt men geen plek voor je te hebben. Dan wordt eerst nog door de sjofele man achter de bar hardop afgevraagd of er überhaupt een reservering was gedaan. Na dit (hij werpt een van dames in de bediening een iPad toe om te checken) vastgesteld te hebben moeten de dames nog maar even een maximaal 3 persoons tafel ergens tussen plaatsen. Na aangegeven te hebben dat dit nou niet echt acceptabel is voor een feestelijk maal (toch gauw 175,- incl. Drankjes) geeft de sjofele man aan dat hij daar begrip voor heeft. De arrogantie! Geen tafel hebben voor de reservering en geen adequate oplossing bieden. Deze tent heeft zijn tijd gehad maar is geen schim meer van voorheen........ Wat een mooie bijkomstigheid is dat Elanderhus zeker geen kans meer maakt om ons 12,5 jarig huwelijk te verzorgen. Daarvoor zoeken we wel naar een bedrijf dat zijn klandizie wel serieus neemt.

  • Algemeen
  • Sfeer
  • Eten
  • Bediening