Vragen? Bel gratis 0800 - 1688 (ma t/m vr 09 - 17)
Movies
65
10
6.7
€25+

Restaurant Movies

6.7 (65 recensies)

Vestdijk 9, Eindhoven

Toon telefoonnummer
Keuken:
EetcaféWereldkeuken

Omschrijving:

Eetcafè Movies staat bekend om de snelle bediening en ontspannen sfeer. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een lekker diner. De keuken is iedere dag geopend vanaf 11:00uur.

Zo is er de mogelijkheid om met vrienden, familie of collega's te komen genieten van een lunch. Op onze uitgebreide lunch kaart staat gegarandeerd iets waar u zin in heeft!

Vanaf begin Augustus zijn wij gestart met een nieuwe verfrissende menukaart. Deze staat vol met lekkere en smaakvolle gerechten....

 • Gemiddelde menuprijs€ 25

Dit restaurant is (nog) niet te reserveren via deze site

Bel restaurant: +31 40 245 7617

Recensies

 • Gemiddelde beoordeling info
 • 6.7 (65 recensies)

Dhr v gennip (10-04-2016)

Wat een slecht management!!!! Gisteren eerst een karaf wijn gedeeld met mijn vader en broer. Deze netjes afgerekend omdat mijn broer weg ging. Daarna nog 3 wijntjes met mijn vader gedronken waar we een rekening van 46,60 euro voor kregen!! Uiteraard waren we het daar niet mee eens waarop de manager en de "deuropener" ons agressief behandelden waar zelfs de politie bij moest komen!!! Ik had blijkbaar het bonnetje moeten bewaren, moeten herinneren bij wie ik had afgerekend en hoe laat!!! Wat een onbeleefdheid!!!

 • Algemeen
 • Sfeer
 • Eten
 • Bediening

Elsje (14-10-2013)

Tot vorige week kwam ik altijd graag bij de Movies, vroeger was het onze stamkroeg. Regelmatig gaan/gingen we na het werk op vrijdag lekker eten en borrelen. Maar na vorige week woensdag zullen ze mij hier niet meer zien. Op woensdag is er regelmatig Ladies Night, deze keer had ik 10 vriendinnen uitgenodigd om mijn verjaardag te vieren. Eerst lekker borrelen (met 11 dames toch 40,- voor een rondje wijn en bier) bij De Movies, naar de film en na afloop weer gezellig naar De Movies. Bij aankomst na de film heb ik achter de bar gevraagd of ik een bittergarnituur voor 11 personen kon bestellen, helaas "de keuken is al dicht" werd er gezegd. In mijn onschuld ben ik naar de snackbar naast de Pathe gegaan om wat bittergarnituur te halen voor de dames, het was tenslotte mijn verjaardagsfeestje en een hapje is wel zo gezellig bij de borrel. Toen ik terugkwam op het terras werd mij verzocht de hapjes weg te gooien omdat het niet was toegestaan. Ergens kan ik dat begrijpen, maar de manier waarop het gezegd werd en de botte manier van communiceren stelde ik echter niet op prijs. De rekening werd gebracht door de chagarijnige dame en we werden verzocht het terras te verlaten. Er zaten 6 mensen op het terras (3 stelletjes). Niemand had last van ons. Ik ben van mening dat ik erg schofterig behandeld ben, je stuurt toch niet zomaar 11 dames van je terras? Ik kom hier niet meer terug! Niet om te eten, niet om te borrelen, niet om carnaval te vieren! Houdoe

 • Algemeen
 • Sfeer
 • Eten
 • Bediening