Vragen? Bel gratis 0800 - 1688 (ma t/m vr 09 - 17)
Intermezzo
6
10
8.3
€25+

Restaurant Intermezzo

8.3 (6 recensies)

Gelderstraat 9, Hilvarenbeek

Toon telefoonnummer
Keuken:
Italiaans

Omschrijving:

Welkom bij restaurant Het Wilde Gras

Na enkele jaren succesvol onze Internationale keuken goed op de kaart te hebben gezet in Hilvarenbeek, gaan we op vele verzoeken onze keuken uitbreiden en ons richten op de Italiaanse keuken.

Heerlijke pasta’s, risotto ’s en pizza’s. Ook voor andere culinaire specialiteiten kunt u bij ons terecht. In onze geweldige intieme binnentuin is het heerlijk vertoeven in de zomermaanden. Ook hebben we een wijnklimaatkast, waar u kunt kiezen uit onze geselecteerde...

  • Gemiddelde menuprijs€ 25

Dit restaurant is (nog) niet te reserveren via deze site

Bel restaurant: +31 13 505 0465

Recensies

  • Gemiddelde beoordeling info
  • 8.3 (6 recensies)

Roy (06-04-2016)

Afgelopen zaterdag met een gezelschap van 4 personen gegeten in dit Italiaans restaurant. Bij de drankjes ging het al fout . We bestelde een zoete witte wijn , een biertje , een 7up en een cola . Helaas de 7up was op , de zoete witte wijn was veel te mousserend en het biertje sloeg gelijk dood . We maakte een keuze uit de voorgerechten . 2 daarvan waren redelijk tot goed bereid. Echter de tomatensoep was een roomsoep met een vleugje tomaat en de vissoep mocht niet eens een vissoep heten er was geen spoor van een garnaaltje of een stukje witvis in te vinden alleen van die goedkope mosselen uit een potje . We besloten om niet gelijk te gaan klagen maar onze hoop te zetten op een goed hoofdgerecht. Tussendoor ging ik even naar het toilet. Wat ik daar aantrof , ongelofelijk! Een wc die van ellende uit elkaar viel en smerig , maar dan ook echt smerig . Kom op jongens als je wc's er zo al uit zien hoe ziet je keuken er dan wel niet uit ? Terug aangekomen bij de tafel was mijn honger al ver verdwenen. Daar kwamen de hoofdgerechten . Nou op hoop van zege dan maar ! De lasagne die ik voor mijn neus kreeg was zeker niet zoals een lasagne eruit hoort te zien . Geen mooie laagjes op mijn bord maar een hoopje ellende die er eigenlijk nog slechter uit zag dan het zojuist bezochte toilet . Bij mijn tafelgenoten werd 2 keer de pasta carbonara uitgeserveerd een grote deegklont met wat saus en gegarneerd met wat uitgedroogde spekjes . Dan hadden we nog onze andere tafelgenoot . Deze had een pizza tonijn besteld deze was belegd met tonijn uit blik echter was die olie gewoon mee op de pizza gegooid waardoor dit een grote vieze kleffe bende werd . We hebben allemaal een hap van ons hoofdgerecht genomen. Niemand die kwam vragen of het smaakte dus zijn we er zelf maar naartoe gelopen om te vertellen dat we bereid waren om de drankjes en de voorgerechten te betalen en dan wenste te vertrekken . Ze probeerde het nog leuk op te lossen door ons een drankje van het huis aan te bieden maar deze hebben we afgeslagen . Schaam je om als Italiaan zulk kwalitatief slecht eten te serveren . Mensen ga hier nooit eten want u komt van een koude kermis thuis !

  • Algemeen
  • Sfeer
  • Eten
  • Bediening