Vragen? Bel gratis 0800 - 1688 (ma t/m vr 09 - 17)
Kyoto Sushi & Teppanyaki
41
10
7.2
€25+

Restaurant Kyoto Sushi & Teppanyaki

7.2 (41 recensies)

STRAATWEG 107, Rotterdam

Toon telefoonnummer
Keuken:
JapansSushi

Omschrijving:

Japans restaurant KYOTO biedt de mogelijkheid om lekker Japans keuken te beproeven volgens het All-you-can-eat concept. Tevens kunt u ook bij een gezellig diner voor 2 of verjaardag te vieren aan teppan-yaki showdining, met eigen chef aan tafel. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, met gratis parkeergelegenheid.

Onze Japanse specialiteiten zijn: Sushi, Teppanyaki en Grill gerechten. Kom gerust eens langs om te genieten van de Japanse keuken.

 • Gemiddelde menuprijs€ 25

Dit restaurant is (nog) niet te reserveren via deze site

Bel restaurant: 010 4223040

Recensies

 • Gemiddelde beoordeling info
 • 7.2 (41 recensies)

Esther (12-02-2018)

Zaterdag j.l 10-02 geweest. Eten is redelijk, was niet veel mis mee. Daarentegen was de bediening ronduit slecht, 2.5 uur gedaan over 3 (bijna 3 want we haakte halverwege af) rondes, waarvan 1 uur gewacht gewacht op de laatste gerechten. Kunnen de drukte niet aan, veel gerechtjes gingen ook weer terug de keuken in, omdat klanten vroegtijdig waren afgehaakt of bestelling verkeerd was opgenomen. Één van de bedieningsleden kwam terwijl wij nog aan het wachten waren op onze gerechten, aan ons vragen of we niet al klaar waren, we waren duidelijk niet meer welkom. t' Was een uitprobeersel, 1 keer nooit meer. Volgende keer weer 'no all you can eat' maar gewoon relaxt naar Itame of Asia , waar de klant heel erg prettig wordt behandeld en je uitgebreid mag genieten van het heerlijke eten, misschien iets duurder, maar dat is het wel waard. Kyoto 'all tou can eat' , is absoluut, geen aanrader.

 • Algemeen
 • Sfeer
 • Eten
 • Bediening

JOEY (24-10-2016)

Waar zal ik eens beginnen? Aller eerst staat er op de website dat het restaurant mooi aan het water ligt met een prachtig uitzicht. Nou, het was zeker mooi! Als je in de auto at maar zeker niet vanuit het restaurant! Je keek vanaf je parkeerplek recht op een meertje uit dus heel mooi beschreven! Verder zag het restaurant er redelijk uit, helemaal niet slecht maar dat was dan meteen al het positieve wat er te vertellen valt. Mijn vrouw en ik zijn op zaterdagavond geweest. Wij hadden enorm veel trek en zeker hoge verwachtingen gezien de website en de recensies. Helaas viel dit vies tegen. Het eten was minimaal, letterlijk. Na 1.5 uur kwam het 'hoofdgerecht' wat eerder op kattenvoer leek dan op eten. Vervolgens duurde het weer een uur voordat het volgende gerecht onze kant op kwam. Dit ging zo een paar uur door.. Je zou denken dat je bij een zeker-geen-goedkoop-restaurant wel wat service kunt verwachten maar dat viel helaas ook ook maar te wensen. De borden werden meegenomen in een kantine karretje van de middelbare school met grijze afwas bakken erop. Het personeel, of beter gezegd, de 2 dames die waarschijklijk door bezuinigen aan het werk waren, lieten hun gezicht ook om het uur zien. Wat eigelijk ook wel logisch was, want eten viel er niet rond te brengen! Al met al was het een zeer slechte ervaring. De prijs-kwaliteitsverhoudering was bagger, op zijn zachtst gezegd. Wij zijn met honger weer naar huis gegaan en een slechte ervaring rijker. Dit restaurant is zeer zeker geen aanrader. Macdonald is hierbij een 5 sterren restaurant!

 • Algemeen
 • Sfeer
 • Eten
 • Bediening